За участниците в обучения

Защо да уча дистанционно?

Неограничен живот, неограничени възможности!

Електронното дистанционно обучение е инструмент, с който разбивате редица ограничения по пътя към придобиването на знания и умения. Голямото разнообразие от атрактивни ресурси и лесния достъп до тях са само част от неоспоримите предимства, но има и още:

 

 1. Достъпност - чрез платформата за електронно обучение на eContipso можете да повишавате своята квалификация от всякъде, по всяко време (24/7/365) чрез компютър, лаптоп, фаблет, мобилен телефон, смарт телевизор, таблет и др. устройства свързани с интернет.
 2. Гъвкавост, която този начин на обучение предоставя. Можете да придобивате знания с темпо, което е удобно на Вас, а не на преподавателите. Можете да го правите от комфорта на своя дом, работното място, когато това да пречи на дейността или от което и да е друго място стига да имате интернет достъп. Акцентирате върху неща, от които вие имате нужда.
  Достъп до платформата за електронно обучение на eContipso може да осъществите независимо от операционната система, която използвате в момента. Необходими са минимални компютърни умения, за да можете пълноценно да участвате в обучителния процес.
 3. Актуалност – за разлика от класическото обучение, електронното може да предостави (почти) моментално най-новото в разглежданата сфера. Няма нужда да чакате месеци или година, за да се издаде книга или учебник, по който да се работи. Електронните курсове Ви дават възможност да се запознаете с новото и актуално знание, като в допълнение можете да сами да развивате или приспособявате – нещо, което няма как да се предостави в класическата класна стая.
 4. Липса на риск – в платформата на eContipso може безрисково да се симулират казуси от реалния живот, които да постигат обучителни цели. Например можете да се обучавате на работа със сложен софтуер или вземане на решения в сложни ситуация без да поемате риска от последствията при грешки.
 5. Бърза обратна връзка – тази форма на обучение Ви дава възможност да получите бърза (в определени случай и незабавна) обратна връзка за вашите постижения. Това от своя страна Ви дава шанс да коригирате навреме стореното и да не затвърждавате грешни модели, които в последствие трудно се променят. В платформата на eContipso е наличен широк набор от инструменти за оценка– различни по тип изпитни въпросници, анкети, групови и индивидуални задания, курсови проекти и т.н.
 6. Възможност за нови контакти – макар и електронно обучението може да работи и за човешката страна при общуването. Част от курсовете използват виртуален кабинет (класна стая), в която участниците се виждат и могат да говорят, дискутират, обсъждат преподаването или нови идеи и концепции. Друга част от обученията са от типа „смесени“ т.е. част (предимно теоретичната) се преминава онлайн, а практиката се осъществява на място.
 7. Разнообразност – освен класическия текст, електронното обучение може да съдържа, снимки, графики, интерактивно видео, аудио, анимации, сериозни игри, симулации, виртуална реалност и още много други съвременни методи за визуализация и преподаване на знания.
 8. Икономическа изгода – Значително намалени транспортни разходи или такива за материали, книги, консумативи и тн.

Какво да уча?

Това зависи от Вашите цели и мотивация. Ние полагаме непрестанни усилия да Ви информираме за различни като теми, обхват и степен на сложност курсове, предлагани от различни доставчици на обучения. Ако имате идея или търсите специфичен курс – може да се свържете с нас и да се опитам да намерим доставчик, който да предлага търсеното.

Как да се запиша в курса?

 1. Намерете своя курс
 2. Регистрирайте се в системата
 3. Изберете начин на провеждане и завършване
 4. Изберете начин на плащане и платете
 5. Ще получите допълнителна информация за достъп до курса
 6. Провеждане и завършване на курса

Ако имате въпроси, коментари или предложения – моля, свържете с нас.

Контакти

Контипсо ООД - гр. София, ул. Рикардо Вакарини 8

Реклама

intro

За нас

Контипсо ООД - гр. София, ул. Рикардо Вакарини 8

Имейл бюлетин

Бъдете осведомени за предстоящите курсове и събития.

© Всички права запазени eContipso 2017.
Web Statistics